Hoe het komt dat ons onderwijs zo goed aansluit op de professionele praktijk? Doordat we intensief samenwerken met de bedrijven, instellingen en overheden in Oost-Nederland, de Stedendriehoek en de regio Twente.

...intensief samenwerken met de bedrijven, instellingen en overheden.

Zo is Saxion bijvoorbeeld al jaren betrokken bij het werk van de Stichting Twente Index. Het doel van deze stichting is om goede informatie te geven over de economie en kwaliteit van leven in deze regio. Deze informatie wordt één keer per jaar uitgegeven in de Twente Index.

Studenten Security Management Apeldoorn

Vernieuwing en onderwijs spelen een belangrijke rol bij het nóg aantrekkelijker maken van onze regio op het gebied van wonen, vrije tijd, werken en zakendoen!

Initiatieven als deze helpen ons om de regio nóg aantrekkelijker te maken op het gebied van wonen, vrije tijd, werken en zakendoen. Vernieuwing en onderwijs spelen daarin een belangrijke rol. Als opleidingsinstituut hebben wij dan ook een belangrijke taak om bij te dragen aan de ontwikkeling van Oost-Nederland, de Stedendriehoek en de regio Twente. Dat doen we in trotse samenwerking met een mooi aantal bedrijven en organisaties.