Expositie Enschede Experience in de Haverstraatpassage
Persbericht

Expositie Enschede Experience in de Haverstraatpassage

In virtual reality boven de stad vliegen? Op interactieve ontdekkingstocht via een puzzelspeurtocht? Als held in augmented reality door Enschede op onderzoek uit? Saxion en Enschede Promotie nodigen iedereen uit om deze en meer interactieve belevingen te ervaren tijdens de expositie ‘Enschede Experience’ in de Haverstraatpassage op 10, 11 en 12 juli.

De rol van de Enschedese binnenstad is aan het veranderen. Beleving toevoegen voor bezoekers staat hoog op de agenda van citymarketingorganisatie Enschede Promotie. Voor het tweede jaar op rij daagt zij daarom als opdrachtgever tweedejaars studenten Creative Media & Game Technologies van Saxion uit om een interactieve beleving voor bezoekers te ontwerpen.

In tien weken tijd hebben ruim 90 studenten de meest uiteenlopende concepten ontwikkeld voor bezoekers die op 10, 11 en 12 juli te beleven zijn tijdens de gratis toegankelijke expositie in de Haverstraatpassage in Enschede. Je kan hier iedere dag tussen 10.00 uur en 17.00 uur langs om de interactieve installaties uit te proberen. 

Tijdens de expositie worden de studenten ook bezocht door een vakjury met vertegenwoordigers vanuit de winkeliersvereniging Winkelhart, TETEM Kunstruimte, Gemeente Enschede en Enschede Promotie. Het team met het meest innovatieve, creatieve en interactieve belevingsconcept wordt beloond met een geheel verzorgde avond uit in Enschede. Donderdag 12 juli vindt de uitreiking plaats bij Enschede Promotie. 

Gerelateerde artikelen

Saxion, Universiteit Twente en ROC van Twente ondertekenen een gezamenlijk convenant Persbericht

Samen sterker: Kennisinstellingen bundelen krachten voor Centre of Expertise 'Versnelling energie- en grondstoffentransitie'!

04 april 2024
Tom Salemink Business

Tom breidt de Talententuin Achterhoek uit naar Twente: ‘We verbinden bedrijven met jong talent’

18 maart 2024
Romaissae Taouil (eigen foto, met toestemming) Onderwijs

Marketing met een maatschappelijk aspect: Romaissae’s stage-ervaring bij Nieuwe Wending