Drone

Video: Afsluiting Next Level innovatieproject bij Space53

Leestijd Minuten

Space53, Veiligheidsregio Twente, Politie Oost-Nederland, Brandweer Twente, Twente Safety Campus, Ambulance Oost, RJ Safety & Security, DRONExpert, Saxion en Demcon Unmanned Systems hebben een unieke prestatie geleverd: het innovatieproject Next Level is bijna een jaar eerder afgerond dan gepland. Bekijk hier de aftermovie!

Projectresultaten worden gepresenteerd tijdens het T-Valley jaarcongres op 6 juni 2019, aanmelden via www.tvalley.nl of deze link.