SamenSaxion6 community Saxion
Corporate

SamenSaxion #6

Dennis Moekotte
Dennis Moekotte Leestijd Minuten

Saxion draait online op volle toeren. Ook wordt er hard gewerkt aan de “nieuwe normaal” voor onderwijs en onderzoek. In #SamenSaxion laten we zien hoe we samen een Saxion-community zijn en blijven. Een korte blik achter schermen? Kijk dan vooral onze nieuwste video.

Deze aflevering kijken we mee met Jurgen Nijboer, student Gezondheid en Technologie, en contentspecialist Maikel Boelema, maar ook met Fast Forward trainee Marit Hilhorst die bij de Facilitaire Serviceorganisatie van de hogeschool meehelpt.

Terugkijken kan natuurlijk ook? Er staan meerdere afleveringen op Saxion's YouTube-kanaal. 

Tag ook je eigen updates via sociale media mat #SamenSaxion. Deel jouw ervaringen met de rest van de Saxion-community en houdt contact met elkaar.

Dennis Moekotte

Dennis Moekotte

Als freelance camerajournalist vind je Dennis steeds vaker in de gebouwen van Saxion. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen in beeld en geluid (en daar schrijft 'ie af en toe ook bij). Met zijn bedrijf Moekotte Media richt hij zich op maken van uiteenlopende videoproducties. In zijn vrije tijd houdt hij van koken en van wandelen met zijn twee honden.

Gerelateerde artikelen

SamenSaxion4 Corporate

Vlog #SamenSaxion 4

8 mei 2020
Hester van Sprang Corporate

'Met dit boek willen we het verhaal van ons vakgebied Facility Management vertellen'

21 oktober 2020
Saxion-docent Wouter hielp mee met de corona-app Corporate

Saxion-docent Wouter hielp mee met de corona-app