Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2022-2023 voor de Ad Management bedraagt €2.209.

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Hier vind je het standaard bedrag 'wettelijk collegegeld'. 

Studiejaar 2022-2023

Wettelijk collegegeld

€2.209

Eerstejaars

€1.105
Eerstejaars betalen de helft; landelijke regeling

Extra kosten

Naast het collegegeld is het belangrijk rekening te houden met extra kosten van
€ 350,00 per jaar, voor bijvoorbeeld boeken. Kijk voor meer info op de site van Studystore (let op: klik eerst op locatie, dan op Parttime School en dan op de opleiding van jouw keuze).

Een goede laptop of tablet is ook noodzakelijk, omdat we met een online leeromgeving werken, waar je zowel tijdens de les, thuis en op je werkplek mee moet kunnen werken.  

Studeren in deeltijd: hoe betaal je dat? 

Je wilt je verder ontwikkelen en je carrière een nieuwe impuls geven. Goed idee! Maar wat kost dat en wie betaalt dat? Er zijn tal van mogelijkheden om jouw deeltijdstudie (deels) te bekostigen. Vaak zijn er ook belastingvoordelen en misschien betaalt je werkgever wel (mee).