Studie-inhoud

 • Plaats

  Enschede, Deventer

 • Duur

  2 jaar

 • Type

  Deeltijd

 • Resultaat

  Associate degree 120 EC

Studieopbouw

De studie Ad Management kent een modulaire opbouw (zie hieronder). We gaan uit van de voorkeursroute, maar een andere studieroute is mogelijk. Nagenoeg elke module sluit je af met een beroepsproduct. Met het behalen van een module krijg je 5 studiepunten (EC) en 15 studiepunten voor het afstuderen. Om je Associate degree te halen heb je 120 EC nodig. Samen met je studiecoach bepaal je je gewenste studieroute en je studietempo.

Studieprogramma

De opleiding duurt standaard twee jaar. De opleidingsduur is afhankelijk van relevante werkervaring en/of eerder behaalde opleidingen. Het is mogelijk om de opleiding in je eigen tempo te volgen, zodat je studie goed aansluit op je werk- en thuissituatie. Mocht je niet de hele deeltijdopleiding ambiëren, dan is het ook mogelijk om als cursist een of meerdere modulen te volgen. De kern van het programma gaat over coachen en leidinggeven. Daarnaast zijn er diverse modules over meer algemene management aspecten.

   Meer over de studieopbouw?

   Wil je meer informatie over de inhoud, vakken en toetsen van deze opleiding binnen de verschillende jaren? Klik op de knop en bekijk deze opleiding in de Saxion Studiegids voor gedetailleerde informatie.

   Open de Studiegids

   Relevante praktijkomgeving

   Naast de wettelijke toelatingseisen moet je ook beschikken over een relevante praktijkomgeving. Dat is een organisatie waar je al jouw opdrachten en beroepsproducten voor de modulen van je opleiding succesvol kunt uitvoeren en afronden. Dit geldt ook als je losse modulen volgt.

   Meer informatie
   ervaringsdeskundige opleiding saxion

   👩‍🎓 Zo ziet jouw onderwijs eruit!