hbo ict mensen overleggen
Deeltijd

Leer alles over innovatieve ICT-technologieën

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Dinsdag 15.45 - 21:45 uur

Kaarten bestellen voor een concert, studiefinanciering aanvragen of vergaderingen bijwonen vanuit huis: tegenwoordig zijn deze zaken online te regelen. Om deze dagelijkse handelingen soepel te laten verlopen, zijn ICT-specialisten nodig. Bij de deeltijdopleiding HBO-ICT Business word je opgeleid tot een professional in de ICT-branche. Ben jij straks die ICT-expert die zich richt op de driehoek mens-IT-bedrijfsprocessen?
Bij de deeltijdopleiding HBO-ICT Business word je opgeleid tot een professional in de ICT-branche. Ben jij straks die ICT-expert die precies weet hoe de nieuwste innovatieve technologieën werken en kunnen worden ingezet?
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks?

 • De bedrijven kunt adviseren voor de juiste IT oplossingen om hun business verder te professionaliseren.
 • Een heldere analyse opstellen van de IT infrastructuur en daarmee verbeteringen te initiëren.
 • Je weet welke methoden en technieken je kan hanteren om een organisatie in beweging te krijgen bij grote ingrijpende IT projecten/veranderingen.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf in je voor 15 januari als je start in februari of voor 15 augustus als je start in september!

Direct aanmelden

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Het studieprogramma bestaat uit een propedeuse en een hoofdfase. Je gaat aan de slag met vijf aandachtsgebieden Businessprocessen, IT, Consultancy, Business IT Alignment en Beroepsvaardigheden waarmee de BIT professional zich in de markt onderscheidt.

Studie-inhoud
man en vrouw kijken naar een tablet

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding HBO-ICT Parttime School, moet je aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding voldoen. Bekijk welke vooropleiding, profiel en vakken je nodig hebt om toegelaten te worden tot de opleiding.

Meer over toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2018-2019 voor de deeltijdopleiding HBO-ICT bedraagt € 2.060,-.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen

Wanneer je alle modules behaald hebt, ontvang je het bachelordiploma HBO-ICT. Je mag dan de internationale titel Bachelor of Science voeren. Daarmee kun je aan de slag in tal van functies, zoals Business ICT'ers en ICT-projectleiders.

Studieadvies op maat

Gerelateerde opleidingen