Ad Interior Brand Identity Saxion

Creëer de ruimtelijke omgeving van merken met onze Ad Interior Brand Identity

  • Associate degree (Voltijd)
  • 2 jaar
  • Deventer
  • Start in september

Tijdens en na de opleiding breng je Brand Identity (merkidentiteit) tot leven in ruimtelijke omgevingen. Je leert alles over ontwerp, technologie en branding, zodat je jouw creativiteit en commerciële inzichten samen kunt laten komen.

IBI3.jpg

Spatial branding

Word na de Ad-opleiding Interior Brand Identity een ontwerper die de missie en visie van een bedrijf doorvertaalt naar doelgroepgerichte ruimtes. 

IBI1.jpg

Commercieel creatief denken

Leer methodisch werken met creatieve denkprocessen, technische inzichten en zakelijke overwegingen tijdens de Ad Interior Brand Identity.

IBI5.jpg

Visuele verfijning

Ontwikkel tijdens de Ad Interior Brand Identity de vaardigheden om het DNA van een merk te vertalen naar verrassende visualisaties en functionele ontwerpen.

Meld je nu aan

Meld je uiterlijk 15 augustus aan via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je Ad Interior Brand Identity

Ontwikkel tijdens de Ad IBI praktische vaardigheden en breid je creatieve horizon uit. Onze modules, ontwikkeld in samenwerking met het werkveld, leren je alles over merkidentiteit in ruimtelijke omgevingen.

Studie-inhoud
IBI4.jpg

Nieuws van de Ad IBI

Mogelijkheden na je Ad Interior Brand Identity

Als afgestudeerde Interior Brand Identity specialist vorm jij de toekomst van ruimtelijk ontwerp bij nationale en internationale opdrachtgevers! Je vertaalt de merkidentiteit van bedrijven op een praktische manier door naar ruimtes. Ook pas je je vaardigheden toe in het visualiseren en materialiseren van ruimtelijke vraagstukken.  Na het behalen van het diploma bestaat de mogelijkheid om de verwante bacheloropleiding Interior Design & Styling in leerjaar 3 te starten.

Jouw toekomst
IBI2.jpg

Is dit de opleiding die je zoekt?

Vragen over studeren bij Saxion?

088 - 019 3700

Gerelateerde opleidingen