Twee studenten studeren samen

Hospitality Business School

De opleidingen van de Hospitality Business School (HBS) zijn gebaseerd op een belangrijk aspect: gastvrijheid. Wij leiden professionals op die letterlijk over grenzen heen kunnen kijken, zodat zij met innovatieve, flexibele oplossingen komen die economisch haalbaar én maatschappelijk gewenst zijn.

Studenten leren hoe zij de beste balans vinden tussen goede dienstverlening en goede omzet!

EVENTS VAN DEZE ACADEMIE

Voor bedrijven

In onze academie hebben we honderden ondernemende en onderzoekende studenten die hun theoretische kennis graag in het werkveld willen inzetten. Tijdens stages, business cases of afstudeeropdrachten leren zij praktische vraagstukken op te lossen die in de branche of bij organisaties spelen.

Samenwerken

We vinden het belangrijk om goed contact te hebben met bedrijven, instellingen en organisaties. Samen met de beroepspraktijk willen wij zorgen voor geschikte stageplaatsen, goede onderzoeken en het verbeteren van het onderwijs.

Onderwijs & Onderzoek

Wij staan voortdurend met één been in het werkveld. Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten werken elke dag aan onderzoek, waarvan de uitkomsten concreet, toepasbaar en vernieuwend zijn.

We zijn erg benieuwd hoe het met je gaat en waar je terechtkomt na je studie. Daarom blijven wij graag in contact met je!

Wil je direct betrokken blijven bij je opleiding? Meld je dan aan bij een van onze alumnigroepen:

Nieuws van deze academie

pexels-photo-789822.jpeg

Contact

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Front Office 
088 – 019 3400

Bezoekadres                       
Spoorstraat 29
7311 PE Apeldoorn

Postadres
Postbus 70000
7500 KB Enschede

Front Office 
088 – 019 3400

Bezoekadres
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Postadres
Postbus 70000
7500 KB Enschede