hbo ondernemerschap saxion

Get ready for E-commerce and Retail!

  • Associate degree (Voltijd)
  • 2 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Wil jij straks aan de slag in de E-commerce of als leidinggevende/ manager op de winkelvloer in een Retailorganisatie? Vind je het leuk om de spin in het web van een Retailorganisatie te zijn? Na deze tweejarige Associate degree opleiding kun jij goed schakelen tussen denken en doen en ben je in staat op basis van data commerciële kansen te grijpen of (verbeter)voorstellen te doen voor een Retailorganisatie.

opleiding onderschap saxion

E-commerce en winkelvloer

Tijdens deze opleiding leer je hoe een Retailorganisatie zijn klanten online en op de winkelvloer kan bereiken en bedienen.

Student Ondernemerschap & Retailmanagement saxion

Leren door te doen

Tijdens je opleiding voer je verschillende praktijkopdrachten uit in jouw toekomstige werkveld! 

Werk pods | vastgoed en makelaardij hbo - makelaar opleiding Saxion

Doorstuderen kan

Na het behalen van het associate degree diploma bestaat de mogelijkheid om de verwante bachelor-opleiding van Ondernemerschap & Retail Management of Commerciële Economie via een verkort traject te volgen.

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Je wordt opgeleid tot junior medewerker in de E-commerce of als leidinggevende/ manager op de winkelvloer. Je gaat opdrachten in en uit de praktijk uitvoeren. Daardoor weet je wat er speelt en ontwikkel je je op professioneel en persoonlijk vlak. Tijdens de opleiding werk je altijd aan beroeps gerelateerde opdrachten.

adidas RM.jpg

Na je studie

Na de studie kun jij in een junior rol aan de slag in de E-commerce als contentspecialist, shopper marketeer, customer journey specialist of product owner. Of je start als leidinggevende/manager op de winkelvloer in een retailorganisatie. Na het behalen van het associate degree diploma bestaat de mogelijkheid om de verwante bacheloropleiding van Ondernemerschap & Retail Management of Commerciële Economie via een verkort traject te volgen.

Harrods ORM.jpg

Gerelateerde opleidingen