Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion
Corporate

Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion

Tom Wassink
Tom Wassink Leestijd Minuten

Maandag 4 maart komt Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven naar Saxion. ’s Ochtends zal zij de Academie Pedagogiek & Onderwijs (APO) bezoeken, waarna het programma ’s middags verder gaat bij Ariënsplein.

Tijdens het ochtendbezoek aan de academie gaat de minister in gesprek met het netwerk Lerende Leraren en het Expertisecentrum Het Jonge Kind. Hier zal zij zich een beeld kunnen vormen over de vorderingen die gemaakt worden op dit gebied.

Later in de ochtend, als Saxion haar strategie zal toetsen bij het werkveld tijdens het relatie-event, sluit minister Van Engelshoven aan bij een panelgesprek met lector Mechatronica Dirk Bekke en CEO’s Dennis Schipper van Demcon en Mark Voortman van Voortman Steel Group.

Live bij BNR

Van 12.00 tot 14.00 uur zendt BNR Nieuwsradio hun programma ‘Zakendoen’ live uit vanaf Saxion-locatie Ariensplein. Hoofdgast is CEO Dennis Schipper van Demcon. In deze uitzending zal er gesproken worden over de kracht van samenwerking tussen bedrijven en onderzoekers van hogescholen, iets wat Demcon en Saxion al jaren doen.

Tegelijk met de uitzending is er ruimte voor matchmaking: studenten pitchen hun 'ready to market' producten en gaan in gesprek met de aanwezige bedrijven.  

Tom Wassink

Tom Wassink

Met zowel een journalistieke als een marketingachtergrond is Tom Wassink als online redacteur bij de Dienst Marketing en Communicatie altijd op zoek naar een verhaal. Dit doet hij ook als freelancer én bij zijn voetbalvereniging Oranje Nassau. Verder sport hij graag en wordt hij blij van kinderen die nog lekker op straat voetballen.

Gerelateerde artikelen

Paneel uit een stripboek met een roodharige man in een onderzoeksjas die een glazen pot met lichtgevend groene substantie omhooghoudt Event

Science Café Enschede over CO2: probleem wordt grondstof

12 december 2019 Enschede Concordia
Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion Corporate

Minister: 'Ook in krimpregio’s is goed en breed hbo van belang'

6 december 2019
Lector Stephan Corporaal Strategisch HRM Human Capital in Smart Industry Onderzoek

Van student Bedrijfseconomie naar lector bij twee HRM lectoraten