Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion
Corporate

Minister van Engelshoven brengt bezoek aan Saxion

Tom Wassink
Tom Wassink Leestijd Minuten

Maandag 4 maart komt Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Ingrid van Engelshoven naar Saxion. ’s Ochtends zal zij de Academie Pedagogiek & Onderwijs (APO) bezoeken, waarna het programma ’s middags verder gaat bij Ariënsplein.

Tijdens het ochtendbezoek aan de academie gaat de minister in gesprek met het netwerk Lerende Leraren en het Expertisecentrum Het Jonge Kind. Hier zal zij zich een beeld kunnen vormen over de vorderingen die gemaakt worden op dit gebied.

Later in de ochtend, als Saxion haar strategie zal toetsen bij het werkveld tijdens het relatie-event, sluit minister Van Engelshoven aan bij een panelgesprek met lector Mechatronica Dirk Bekke en CEO’s Dennis Schipper van Demcon en Mark Voortman van Voortman Steel Group.

Live bij BNR

Van 12.00 tot 14.00 uur zendt BNR Nieuwsradio hun programma ‘Zakendoen’ live uit vanaf Saxion-locatie Ariensplein. Hoofdgast is CEO Dennis Schipper van Demcon. In deze uitzending zal er gesproken worden over de kracht van samenwerking tussen bedrijven en onderzoekers van hogescholen, iets wat Demcon en Saxion al jaren doen.

Tegelijk met de uitzending is er ruimte voor matchmaking: studenten pitchen hun 'ready to market' producten en gaan in gesprek met de aanwezige bedrijven.  

Tom Wassink

Tom Wassink

Met een journalistieke én een marketingachtergrond is Tom Wassink als online redacteur bij de Dienst Marketing en Communicatie altijd op zoek naar een verhaal. In zijn vrije tijd houdt hij zich, zowel binnen als buiten de lijnen, vooral bezig met sport en dan in het bijzonder met voetbal.

Gerelateerde artikelen

Saxion start met nieuwe, unieke interieur- en branding opleiding in Deventer Onderwijs

Saxion start nieuwe interieur- en branding opleiding: Interior Brand Identity

25 april 2024
Richard Wielinga benoemd tot lid College van Bestuur Saxion Corporate

Richard Wielinga benoemd tot lid College van Bestuur Saxion

23 april 2024
Philip Agteres (fotografie Thomas Busschers) Corporate

Philip vond verdieping en voldoening in zijn nieuwe baan bij Saxion