Startersinformatie

Het is bijna zover! Binnenkort start je met de opleiding Toegepaste Psychologie. Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om goed van start te gaan!

Tijdens de introductie hoor je in welke klas je zit en laten we je zien hoe je je lesrooster via Xedule kunt opzoeken.   

Lestijden & vakanties
Al nieuwsgierig naar de lestijden en vakanties bij Saxion? Die check je hier!

Mijn Saxion

Op MijnSaxion.nl vind je alle programma’s die je nodig hebt voor jouw studie bij Saxion. Zo vind je op MijnSaxion onder andere: 

  • je rooster en roosterwijzigingen;
  • informatie over toetsen;
  • je laatste e-mails, cijfers en mededelingen uit Bison en Blackboard;
  • wie-is-wie: makkelijk een docent of medestudent zoeken;
  • informatie over je opleiding en alle voorzieningen van Saxion 
  • urgente meldingen en (opleidings)nieuws.

Kortom, alles wat je nodig hebt! In de app Weten & Regelen vind je jouw opleidingsinformatie en handige informatie over alle voorzieningen van Saxion. Je komt bij Weten & Regelen via 'Snel naar' of 'Mijn apps' op de homepage van MijnSaxion. 

Bekijk de instructievideo

Je boekenlijst vind je op Studystore.nl.

Je kunt de boeken via diverse kanalen bestellen. Sommige boeken zijn bijvoorbeeld ook tweedehands te verkrijgen. Let dan wel even goed op of je de juiste versie/ editie bestelt. We raden je aan om de boeken voor het eerste kwartiel nu alvast te bestellen.

Ga je toch liever voor nieuwe boeken dan kun je deze bestellen via Studystore.nl, waar je 5% korting op je bestelling krijgt.

Vanwege de coronacrisis ziet jouw opleidingsintroductie er anders uit. We willen je tijdens de introductieweek graag laten kennismaken met jouw opleiding en academie. Uiteraard in een vorm die past binnen de geldende RIVM-normen en -richtlijnen. We hopen jou in deze andere tijd zo persoonlijk mogelijk te ontvangen en te begeleiden zodat je je echt welkom voelt bij Saxion en samen met je studiegenoten de weg snel weet te vinden. Meer informatie hierover volgt binnenkort dus houd deze pagina in de gaten.

Saxion introductie

Saxion-festivalterrein, daar wil je (online) bij zijn!
De introductie vindt dit jaar plaats op ons eigen online festivalterrein! Huh, online?! Jazeker! Het was natuurlijk even schakelen om in deze bizarre tijden een introductieweek mogelijk te maken. Maar geloof ons, we gaan je echt verrassen!  

Programma 
Ga er maar goed voor zitten en zorg dat je  wifiverbinding  top is. Bekijk hier het programma! Hier vind je de activiteiten die gepland staan tijdens de online introductie.  

Het programma is een globale planning. Houd dit goed in de gaten, want er komen binnenkort updates over de specifieke tijden! Je kan natuurlijk ook op eigen initiatief 'rondlopen' op het festivalterrein :-). 

Check regelmatig je Saxion-mail
Om op de hoogte te blijven van updates en belangrijke informatie, raden we je aan om regelmatig te checken of je mail hebt op je Saxion-account. Zo voorkom je dat je belangrijke informatie van je opleiding mist.

Heb je vragen? Neem dan contact op met het academiebureau van de Academie Mens en Arbeid: 088 - 019 3517 of met je eerstejaarscoördinator:

  • Marjan Coopmans: 06 - 4625 5705
  • Gerland Loopstra: 06 - 5110 1663

Je kunt ook je vraag mailen naar tp1.ama@saxion.nl