Studenten met patient

Word innovator in de zorg

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Gezondheidszorg en technologie gaan hand in hand. Innovatieve ontwikkelingen bieden volop mogelijkheden om goede zorg te verlenen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Weet jij de brug te slaan tussen zorg en technologie? Dan is de hbo-v route Gezondheid & Technologie iets voor jou! Je volgt het eerste studiejaar samen met de studenten van de opleiding Verpleegkunde (hbo-v).

Gezondheid & Technologie is een studieroute binnen de Opleiding tot verpleegkundige
Gezondheid & Technologie

Professional in zorg en techniek

Je bent breed inzetbaar als hbo-verpleegkundige, maar ook als kartrekker op het gebied van innovatieve zorgtechnologie.

Gezondheid & Technologie

Nauwe samenwerking met het werkveld

Er is een nauwe samenwerking met zorginstellingen en bedrijven in Oost-Nederland. Hierdoor maak je tijdens je opleiding op verschillende manieren kennis met het werkveld. 

Gezondheid & Technologie

Mogelijkheid aanvullend diploma

Een mooie bonus: je kunt een aanvullende OK-route volgen om naast je reguliere diploma een extra diploma tot operatieassistent of anesthesiemedewerker te halen.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Haal meer uit je studie met de OK-route!

Lees meer

Tijdens je studie

Tijdens je studie werk je in verschillende situaties aan je houding, kennis en vaardigheden om een goede Gezondheid & Technologie (G&T) verpleegkundige te worden. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens simulatieonderwijs met onze eigen robot-patiënt, door een app te maken voor een patiënt met suikerziekte of door met virtual reality te beleven wat mensen met een psychische ziekte ervaren.  Je leert wat technologie kan doen en hoe je die in de zorg kunt inzetten. Zo ontwikkel je jezelf tot een G&T verpleegkundige met een uniek profiel.

Studie-inhoud
saxion-deventer-web-99.jpg

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Na je afstuderen kun je direct aan de slag in de gezondheidszorg of op het snijdvlak van gezondheid en technologie. Van thuiszorg tot ziekenhuis en van psychiatrie tot bedrijven in zorgtechnologie. Zowel als verpleegkundige of in een functie als technologisch innovator in de zorg (of een combi hiervan). Mocht je de OK-route hebben afgerond, dan kun je ook op de operatiekamer aan de slag.

Jouw toekomst
Gezondheid & Technologie
microscoop van dichtbij

De richting Gezondheid & Technologie binnen Verpleegkunde maakt ook dat ik mij onderscheid op het gebied van technologie.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen