Studenten met patient

Word professional in gezondheidszorg, technologie en innovatie

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Gezondheidszorg en technologie gaan hand in hand; innovatieve ontwikkelingen bieden volop mogelijkheden om goede zorg te verlenen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Weet jij de brug te slaan tussen zorg en technologie? Dan is Gezondheid & Technologie (G&T) iets voor jou!

Gezondheid & Technologie

Een breed opgeleide zorgprofessional

Je bent breed inzetbaar als hbo-verpleegkundige, maar ook als kartrekker op het gebied van innovatieve zorgtechnologie.

Gezondheid & Technologie

Mogelijkheid aanvullend diploma

Een mooie bonus: je kunt een aanvullende OK-route volgen om naast je reguliere diploma een extra diploma tot operatieassistent of anesthesiemedewerker te halen.

Gezondheid & Technologie

Nauwe samenwerking met het werkveld

Tijdens je opleiding ga je verschillende manieren kennismaken met het werkveld. Dit doen wij in nauwe samenwerking met zorginstellingen en bedrijven in Oost-Nederland.

Meld je nu aan

Meld je vóór 15 augustus aan via Studielink

Direct aanmelden

Proefstuderen

Onze meeloopdagen starten weer in oktober.

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid Deventer

3.9 Sterren

Haal meer uit je studie met de OK-route!

Lees meer

Tijdens je studie

Tijdens je studie werk je in verschillende situaties aan je houding, kennis en vaardigheden om een goede G&T verpleegkundige te worden. Dit doe je bijvoorbeeld tijdens simulatie onderwijs met onze eigen robot-patiënt of in de communicatielessen door een app te maken voor een patiëntje met suikerziekte. Je leert wat technologie kan doen en hoe je die in de zorg kunt inzetten. Zo ontwikkel je jezelf tot een G&T verpleegkundige met een uniek profiel.

Studie-inhoud
saxion-deventer-web-99.jpg

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Na je afstuderen kun je direct aan de slag in het brede werkveld van de gezondheidszorg. Van thuiszorgorganisatie of ziekenhuis, van psychiatrie tot een bedrijf waar zorgtechnologie wordt ontwikkeld. Zowel als verpleegkundige of in een technologische/innovatie functie (of een combi hiervan). Mocht je de OK-route hebben afgerond, dan kun je op de operatiekamer aan de slag!

Jouw toekomst
Gezondheid & Technologie

Gerelateerde opleidingen