Studenten met patient

Word innovator in de zorg

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Gezondheidszorg en technologie gaan hand in hand. Innovatieve ontwikkelingen bieden volop mogelijkheden om goede zorg te verlenen en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Weet jij de brug te slaan tussen zorg en technologie? Dan is de hbo-v route Gezondheid & Technologie iets voor jou! Je volgt het eerste studiejaar samen met de studenten van de opleiding Verpleegkunde (hbo-v).

Gezondheid & Technologie is een studieroute binnen de Opleiding tot verpleegkundige
Gezondheid & Technologie

Professional in zorg en techniek

Je bent breed inzetbaar als hbo-verpleegkundige, maar ook als kartrekker op het gebied van innovatieve zorgtechnologie.

Gezondheid & Technologie

Nauwe samenwerking met het werkveld

Er is een nauwe samenwerking met zorginstellingen en bedrijven in Oost-Nederland. Hierdoor maak je tijdens je opleiding op verschillende manieren kennis met het werkveld. 

Gezondheid & Technologie

Mogelijkheid aanvullend diploma

Een mooie bonus: je kunt een aanvullende OK-route volgen om naast je reguliere diploma een extra diploma tot operatieassistent of anesthesiemedewerker te halen.

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Haal meer uit je studie met de OK-route!

Lees meer

Tijdens je studie

De studieroute Gezondheid & Technologie duurt vier jaar. Deze periode is verdeeld in een major en een minor. Tijdens de major werk je aan je kennis, houding en vaardigheden die je als Gezondheid & Technologie (G&T) verpleegkundige nodig hebt. Dit komt onder andere aan bod tijdens theorielessen, stages en simulatieonderwijs met onze eigen robotpatiënt. De minor is een periode van een half jaar binnen je opleiding, waarin je je verdiept in een onderwerp gerelateerd aan verpleegkundige zorg en zorginnovatie. Tijdens je opleiding leer je wat technologie kan doen en hoe je die in de zorg kunt inzetten. Zo ontwikkel je jezelf tot een G&T verpleegkundige met een uniek profiel.

Studie-inhoud
saxion-deventer-web-99.jpg

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Na je afstuderen kun je direct aan de slag in de gezondheidszorg of op het snijdvlak van gezondheid en technologie. Van thuiszorg tot ziekenhuis en van psychiatrie tot bedrijven in zorgtechnologie. Zowel als verpleegkundige of in een functie als technologisch innovator in de zorg (of een combi hiervan). Mocht je de OK-route hebben afgerond, dan kun je ook op de operatiekamer aan de slag.

Jouw toekomst
Gezondheid & Technologie
microscoop van dichtbij

De richting Gezondheid & Technologie binnen Verpleegkunde maakt ook dat ik mij onderscheid op het gebied van technologie.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen